Disclaimer

De informatie op deze website is alleen bedoeld als algemene informatie. We doen ons best om de informatie op deze website zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar we kunnen niet garanderen dat de informatie altijd volledig, juist, actueel of betrouwbaar is.

We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de informatie op deze website zonder voorafgaande kennisgeving. Het gebruik van deze website is op eigen risico. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die op deze website staat.

Deze website bevat links naar externe websites. We hebben geen controle over deze websites en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het gebruik van deze websites. Het volgen van deze links is op eigen risico.

Deze website maakt gebruik van affiliate programma’s. Dit betekent dat we een commissie ontvangen als u producten of diensten via onze website koopt. Dit heeft geen invloed op de prijs die u betaalt voor deze producten of diensten.

We hopen dat de informatie op deze website nuttig voor u is, maar we kunnen niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, juist of actueel is. Daarom raden we u aan om altijd andere bronnen te raadplegen voordat u beslissingen neemt op basis van de informatie op deze website.